Nejnovější recenze ze sekce Skartovače
nízká hlučnost,
velmi výkonná
skartace papíru i se sponkami
- Zatím vyzkoušeno krátce a pracuje jak má, velikost je tak akorát aby neubírala místa.
- Šumí tiše, jede bez problémů
Prozatím luxusní, tichá ale mám jí jen pár dní jinak bych ji vychválila do nebe takto jen že je přesně podle představ, praktická, jednoduchá a lze ji dát i na jiný větší sběrný koš
- Celkem spolehlivá skartovačka
Produkt jsme vybrali z důvodu funkčnosti, skartač by měl skartovat i spony, CD. Doufáme tedy, že ho využijeme ke spokojenosti a bude dobře fungovat
jsem spokojen
Vše ok
- Malá skartovačka pro domácnost, funguje dobře. Jsem zatim spokojena.
- Při delším zkartovani se musí hlídat nože, aby se nezacpaly papírem. Uprostřed je plíšek, který občas vadí hladké průchodnosti papíru. Asi ho odstraním.
DVA ROKY JSEM POMÁHALA PÁNOVI 94 LET. ON BOHUŽEL ZEMŘEL. CO S OSOBNÍMI DOKLADY._? KAMNA NEMÁM, V NOCI NESPAVOST, ALE VYMYSLELA JSEM SKARTOVAČKU.NĚCO OHROMNÉHO. VŠE JE ZLIKVIDOVANÉ.NECHTĚLA JSEM, ABY DATA FIGUROVALA V KONTEJNERECH. POKUD V RODINĚ TAKOVÁ SITUACE NASTANE, NIC LEPŠÍHO NEZNAM. SKARTOVAČKA JE LEHKÁ, PŘENOSNÁ, PRACOVITÁ A LEVNÁ.DĚKUJIN LATOVÁ
- Funguje tak jak má
- 6 papíru to v pohodě vezme jak se uvádí
- Stačí mi ideální průměr kyblíku a drží to na něm. Vůbec není potřeba kupovat drahé skartovačky
- pro domácí použití a malou kancelář na jedničku
- jednoduchý a spolehlivý výrobek
- dělá to, co má
- tužší mechanický spínací kontakt
- Její minimální hlučnost mne příjemě překvapila.
- Odpovídá účelu a ceně. Malé domácí skartování.
Zatím používán týden, spokojenost.
plni funkci (minulý výrobek koupený u alza.cz pracoval cca 2 hodiny ;)
- Při dodržení návodu odvede dobrou praci
- Bacha na sponky a špendlíky
- Slouží, i když vzhledem k ceně toho moc nevydrží. S tím se počítalo. U nás ani není třeba, aby trhal ve skartaci rekordy.
- Tichý chod