Nejnovější recenze ze sekce Skartovače
Dobrá cena,jednoduchá obsluha, papír řeže na malé kousky, takže zásobník hodně pojme . Celková spokojenost.
- skladná
- delší doba provozu než u ostatních
- skartování karet
- nastavitelná šířka držáku
- Je vyhoda
Kvalitní a výkonná.
- hezký vzhled
- rozměry vhodné do malé kanceláře - nikde nezavazí
- výkonný - zatím se nepřehřál
- hlava je jen nasazená na koši a při přenášení, kdy automaticky chytíte za hlavu, vám koš zůstane na zemi
- Díky mírnému sklonu horní části se hlava špatně nasazuje na koš. Trvá, než se trefíte do správné pozice.
- Posuvný spínač je tuhý a nepřesný.
- Jednoduché používání
Jednoduché používání -- nic složitého. Funguje jak má, bez problémů. Tento typ mohu doporučit.
- Splnilo me očekávání po všech stránkách.
+ zboží přesně dle popisu
+ tichý chod
- Velmi skladná. Můžu si ji dát na jakýkoliv koš.
UNITED OFFICE UAV 190 C2
Přidáno: 18. října 2024
(naposledy upraveno 18. října 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Dobrá kvalita za přiměřenou cenu
UNITEDOFFICE UAV 190 B2
Přidáno: 18. října 2024
(naposledy upraveno 18. října 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
po vložení papíru se udělal uprostřed žmolek a musel se vyndat pinzetou, jinak to neskartovalo. toto se opakovalo 3x a pak jsem to zaslala zpět.
- tichá skartovačka
- krásný design
Moc pěkně vypadající skartovačka, pro domácí použití nebo pro malou domácí kancelář naprosto dostačující. Oceňuji její tichost, s tou předchozí se to nedá vůbec srovnat a jsem moc spokojený.
- skartuje na krásné bezpečně malé kousíčky papíru
- vyhovuje cenou a kvalitou pro použití malého množství papírů - nejlépe v domácnosti
- dobré provedení, příjemná velikost, výborná cena
- myslím, že umí skartovat maximálně 3 až 3 listy najednou - víc jsem si netroufnul
- lze užít jen tam, kde nevadí krátká dobu provozu (cca 2 -4 minuty, pak musí vychladnout
Pro domácí využití lze říci, že za tu cenu je vyhovující .... kdo má vyšší nároky, najde si jistě jinou
Skladný
- Velký výkon - nebojí se ani kartonové krabice a různých tvrdých papírů.
- Je za co chytit, když jí chcete přenést.
- Relativně tichý chod.
- Ještě se mi jí nepovedlo přehřát.
- Dotyková tlačítka jsou zlo! Musíte je dobu držet, než se skartovačka zapne.
- Nesmyslné ovládání - zapnete vzadu kolébkový vypínač, ale pak stejně ještě musáte dobu držet dotykové tlačítko aby začla pracovat.
- Skrz kouřově zatmavený průhled do sběrné nádoby není nic vidět.
Skartovačka je výkonná a dobře postavená, takže dělá to co má, ale škoda těch dotykových nesmyslů.
- Mechanický vypínač na této skartovačce je super - dotyková tlačítka jsou zlo.
- Malé rozměry.
- Tichý chod.
- Průzor do sběrné nádoby funguje, protože návrháři přemýšleli a udělali ho z průsvitného plastu, ne jako konkurence, co používá kouřové zabarvení.
Není ji za co chytit, když jí chcete přenést.
Je to jen pro domácí použití, pokud toho máte více, budete muset jít do něčeho lepšího, jinak spokojenost
Hned jsem vyzkoušela a jsem spokojená
Rychlost a kvalita spokojenost.
Zmetek, nekvalitní výrobky
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »